Johaug fikk krystallkula – tre måneder på etterskudd

Therese Johaug fikk mandag krystallkula som viser at hun vant verdenscupen sist sesong. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Therese Johaug fikk mandag krystallkula som viser at hun vant verdenscupen sist sesong. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer enn tre måneder etter at hun vant verdenscupen sammenlagt for tredje gang i karrieren fikk Therese Johaug det synlige beviset på triumfen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag fikk langrennsstjernen fra Dalsbygda overrakt krystallkula i forbindelse med langrennslandslagets treningsøkt i Holmenkollen, melder Det internasjonale skiforbundet (FIS) i sosiale medier.

Johaug mottok også den synlige beviset på at hun vant distansecupen sist sesong.

Samtidig ble 31-åringen og lagvenninnene tildelt krystallkula som beviser at det ble norsk seier i nasjonscupen.

Johaug nøler ikke med å rangere krystallkula hun mottok mandag foran de to tilsvarende trofeene hun hadde i premiesamlingen fra før.

– Det er veldig, veldig stort, og det var en fantastisk sesong vinteren som var. Så er det selvfølgelig godt å få kula i hendene og strekke den i været. For min del var det fantastisk sesong og jeg er kjempefornøyd med det jeg klarte å prestere hele veien, sier Johaug til TV 2.