Flere spillere og trenere koronasmittet etter Djokovic-turnering

Kroaten Borna Coric og Grigor Dimitrov fra Bulgaria har begge testet positivt på koronaviruset etter at de møttes i en kamp lørdag. Foto: Zvonko Kucelin / AP / NTB scanpix.
Kroaten Borna Coric og Grigor Dimitrov fra Bulgaria har begge testet positivt på koronaviruset etter at de møttes i en kamp lørdag. Foto: Zvonko Kucelin / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Tenniskroaten Borna Coric bekrefter at også han har fått påvist koronasmitte etter en oppvisningsturnering sist uke.

Bulgareren Grigor Dimitrov offentliggjorde søndag på Instagram at han er smittet av koronaviruset. Coric og Dimitrov møttes i en kamp i den kroatiske byen Zadar lørdag.

– Jeg vil informere om at jeg har testet positivt på covid-19. Jeg har det bra og har ingen symptomer, skriver Coric på Twitter.

Kroaten ber videre alle som har hatt kontakt med ham de siste dagene om å la seg teste.

– Jeg er veldig lei meg for de problemene jeg har skapt, skriver Coric.

Adria Summer Tour besto av et antall oppvisningskamper på grus i Serbia og Kroatia.

Finalen mellom russeren Andrej Rublev og verdensener og initiativtaker Novak Djokovic ble avlyst etter at det ble kjent at Dimitrov var blitt smittet.

Senere mandag kom det også opplysninger om at trenerne til både Grigor Dimitrov og Novak Djokovic er smittet av viruset.

Det har vært stans i ordinært turneringsspill i tennis siden mars på grunn av viruspandemien. Planen er å starte opp igjen i august.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært