Solbakkens lag mistet seieren på forsvarsbrøler

Ståle Solbakken så sitt FC København miste seieren rett før slutt i derbyet mot Brøndby. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ståle Solbakkens FC København lot til å ha avgjort derbyet mot Brøndby, men en forsvarsbrøler av Andreas Bjelland i siste minutt ga vertene 1-1-målet.

Kantspilleren Pep Biel satte inn FCKs ledermål i det 79. minutt, og ledelsen holdt til kampens siste ordinære minutt. Da slo Bjelland et svakt tilbakespill som ble snappet av Mikael Uhre. Han scoret alene med keeper Karl-Johan Johnsson.

Få minutter tidligere kom Uhre inn for norske Sigurd Rosted i et offensivt bytte.

Brøndby var ett av tre lag som i helgen fikk slippe inn flere enn 500 tilskuere, og det var om lag 3000 på tribunene.

– Kampen sett under ett var resultatet greit, men det var ergerlig at det skjedde på den måten, sa Ståle Solbakken til FCKs nettsted.

– Jeg er tilfreds med grunnspillet vårt, men på de siste 20-25 meterne ble det for mye småspill. Vi manglet kraft til å skape gjennombrudd og sjanser.

Etter FCKs poengtap så Midtjylland ut til å skulle dra ytterligere fra i gullstriden, men 3-1-ledelse ble til 3-4-tap mot AGF på tampen. Åtte poeng skiller med sju kamper igjen å spille.

Om en uke kommer Midtjylland til Parken. Da må Carlos Zeca stå over grunnet gule kort.