Nkoulou knelte etter å ha scoret første Serie A-mål på 103 dager

Nicolas Nkoulou kneler etter å ha scoret det første målet i Serie A siden 9. mars. Ved siden av ham står lagkaptein Andrea Belotti. Foto: Fabio Ferrari, LaPresse via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Nicolas Nkoulou nikket inn det første målet da Serie A-fotballen rullet igjen lørdag, 103 dager etter den forrige kampen. Han feiret ved å knele.

Torino-spilleren ga sitt lag ledelsen hjemme mot Parma i den første av de fire hengekampene som spilles denne helgen. Etter å ha feiret med lagkameratene knelte han i en antirasismemarkering.

Juraj Kucka utlignet og ga gjestene ett poeng i 1-1-kampen som var den første i italiensk toppserie siden 9. mars. Torino-kaptein Andrea Belotti hadde en sjanse til å avgjøre, men hans straffespark tidlig i 2. omgang ble reddet.

I kveldskampen vant Hellas Verona 2-1 over Cagliari etter to mål av Samuel Di Carmine. Det løftet laget til 7.-plass på tabellen, poenget bak Napoli på den siste plassen som gir europaligabillett.

Hellas Verona vant selv om Fabio Borini ble utvist før pause med direkte rødt kort. Giovanni Simeone reduserte før pause, men Cagliari maktet aldri å utligne. Også gjestene måtte avslutte med ti mann etter at Luca Cigarini pådro seg to gule kort i 2. omgang.

Før avspark i lørdagens kamper var det ett minutts stillhet for de flere enn 34.000 italienske dødsofrene for pandemien.