Bilbao sørget for Ødegaard-hjelp

Martin Ødegaard og Sociedad fikk hjelp søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Martin Ødegaard og Sociedad fikk hjelp søndag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Athletic Bilbao klarte 1-1 mot Atletico Madrid i spansk fotball søndag. Det resultatet kan bli viktig for Martin Ødegaards Real Sociedad i mesterligakampen.

Atletico Madrid er én av klubbene som kan stikke kjepper i hjulene for Ødegaard og lagkameratene i kampen for plass i neste sesongs mesterliga.

Søndag hadde hovedstadsklubben muligheten til å passere fjerdeplasserte Sociedad på tabellen med seier. Tre poeng ble det imidlertid ikke i bortekampen i Bilbao.

Iker Muniain sendte hjemmelaget i ledelsen åtte minutter før pause, men gjestene fra Madrid brukte ikke lang tid på å slå tilbake. Kun to minutter etter ledermålet utliknet Diego Costa.

Flere mål ble det imidlertid ikke foran tomme tribuner i Bilbao, og dermed er Atletico fortsatt nummer seks på tabellen. Hovedstadsklubben er a poeng med både Getafe på plassen foran og Sociedad på den viktige fjerdeplassen.

Ødegaard og lagkameratene har samtidig en kamp tilgode, og med seier mot Osasuna senere søndag skaffer de seg luke i kampen for mesterligabillett.