Solskjærs menn spiller to treningskamper mot WBA fredag

Ole Gunnar Solskjær får se sitt Manchester United spille to treningskamper mot WBA fredag, en uke før laget spiller sin første kamp i sesonginnspurten i Premier League. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær får se sitt Manchester United spille to treningskamper mot WBA fredag, en uke før laget spiller sin første kamp i sesonginnspurten i Premier League. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-lag skal spille West Bromwich Albion i to treningskamper på Old Trafford fredag, skriver avisen Telegraph.

United måtte tirsdag avlyse den planlagte treningskampen mot Stoke etter at gjestenes manager Michael O'Neill testet positivt på coronaviruset. Det var en strek i regningen for Solskjær i oppkjøringen mot omstarten av Premier League neste uke.

Solskjærs lag måtte nøye seg med en internkamp i stedet.

United har ikke spilt en ordentlig kamp siden LASK ble slått 5-0 på bortebane i første åttedelsfinale i europaligaen 12. mars. Med to kamper mot WBA, som under ledelse av Slaven Bilic kjemper om direkte opprykk fra mesterskapsserien, får Solskjær anledning til å gi kamptrening til store deler av stallen.

Blant annet ventes det å bli kjærkommen kamptrening for Paul Pogba og Marcus Rashford, som begge er friske igjen etter langvarige skader. Manchester United møter Tottenham borte i sin første seriekamp fredag 19. juni.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært