Forren etter første Brann-trening: – Har alt å vinne her

Vegard Forren trente med Brann for første gang onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Vegard Forren trente med Brann for første gang onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vegard Forren gjennomførte onsdag sin første treningsøkt som Brann-spiller. Han satser på å teste kampformen i en treningskamp fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

32-åringen undertegnet tirsdag en halvårskontrakt med Brann. Han ble i slutten av forrige måned oppsagt av Molde etter at det ble kjent at han har hatt slitt med spillegjeld i mange år, og at han hadde tatt penger fra Molde-spillernes botkasse for å dekke denne.

– Jeg har alt å vinne her. Hele 2019 var et langt og slitsomt år, men nå har jeg klart å snu det til noe positivt. Jeg ser veldig lyst på fortsettelsen, og jeg har mye motivasjon og mye som skal ut. Det blir sinnssykt spennende å komme ut på matta her og bidra for Brann, sa Forren i Bergens Tidendes direktesending fra treningen.

Han ble seriemester med Molde i fjor, men spillavhengigheten overskygget åpenbart mye av gleden over den sportslige suksessen.

– Klarer 90 minutter

Forren hadde kun trent på egen hånd de siste tre månedene på grunn av smittevernreglene, men tror ikke kampformen er langt unna.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Hvis du spør meg, så er jeg det (klar for seriestarten). Men jeg må forvente å være litt tålmodig. Jeg trenger nok litt grunntrening, men som midtstopper skal jeg klare å holde i 90 minutter. Jeg er mentalt klar, fysisk mangler jeg kanskje bitte litt, sa Forren.

– Jeg måtte spørre materialforvalteren om en T-skjorte i medium. Det har jeg ikke hatt på ti år. Så det er et bra tegn, spøkte han.

Sulten

Den mangeårige Molde-profilen understreker at han ikke er kommet til Brann bare for å «kickstarte» sin egen karriere. Han er svært ivrig etter å hjelpe klubben til en god sesong.

– Målet mitt er å bidra fra start og vise at jeg ikke bare er her for egen del. Jeg tar med meg en vinnermentalitet hit, og jeg skal bidra med erfaring og til å få Brann til å vinne kamper, sa han.

Om den første treningsøkta i Brann-tøy sa 32-åringen følgende:

– Det var veldig godt å kjenne på gresslukta og få i gang føttene skikkelig. Jeg tror det var ganske gode svar. Det var veldig annerledes etter å ha gått tre måneder på eget initiativ, men jeg har mye motivasjon.