Ingen positive prøver i sjette runde med Premier League-virustester

Det virker stadig sikrere at kampen om Premier League-trofeet snart er i gang igjen. Det var ingen positive prøver da sjette runde med virustester ble gjennomført de siste dagene. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix
Det virker stadig sikrere at kampen om Premier League-trofeet snart er i gang igjen. Det var ingen positive prøver da sjette runde med virustester ble gjennomført de siste dagene. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble ikke avdekket noen smittetilfeller da 1195 spillere og andre klubbansatte i Premier League ble testet for coronavirus torsdag og fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser ligaen lørdag på sitt nettsted.

Det er sjette runde med virustester i forbindelse med opptrapping av trening foran gjenopptakelse av sesongen om halvannen uke.

Til sammen har det vært 13 positive prøver, hvorav 12 kom i de tre første rundene. I de tre siste rundene har det vært bare en positiv prøve, som kom fra Tottenham. I hver av de fire siste rundene har over 1000 personer blitt testet.

Premier League opplyser bare antall tester, hvor mange som er positive og hvor mange klubber de stammer fra. Ligaen identifiserer verken klubber eller individer som tester positivt.

Alle som avgir positiv prøve må i hjemmeisolasjon i sju dager.