Målfest og klassescoringer da Molde slo naboen

Bendik Bye scoret 1-0-målet for KBK mot Molde torsdag. Her fra en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Molde byttet omtrent hele laget og snudde 0-1 til pause til 4-2 ved fulltid i torsdagens treningskamp mot naboen Kristiansund.

Bortelaget var best før pause, men i 2. omgang byttet begge lag omtrent samtlige spillere og da snudde det til hjemmelagets fordel etter blant annet to scoringer av Tobias Christensen.

1-0 til Kristiansund kom i det siste spilleminuttet av 1. omgang, og det hele startet med en kjempetabbe av Mattias Moström. Han slapp ballen umotivert fra seg. Den ble snappet opp av en KBK-spiller som slo motsatt til Bendik Bye.

Kantspilleren kom inn for Sondre Sørli etter en halvtimes tid, og han skjøt kontrollert i mål på direkten i det lengste hjørnet utenfor rekkevidden til Moldes keeper Alexander Craninx.

Molde kom tilbake også i den forrige treningskampen mot Sogndal 31. mai. Da endte det med 1-2-tap til slutt.

Nye lag

Begge lag byttet nesten hele laget til 2. omgang, og det tok bare tre og et halvt minutt før Molde utlignet. Med en mann i ryggen tok Leke James ned ballen og flikket den videre Tobias Christensen som lobbet den fint i mål forbi KBK-keeper Sean McDermott.

Ti minutter senere hadde Molde snudd til 2-1. Innbytter Eirik Ulland Andersen ble felt, og dødballeksperten tok selv frisparket. Ulland Andersen skjøt rett i mål fra nærmere 25 meter. Molde var gode i starten av 2. omgang.

Rett etterpå var lagene like langt. KBK fikk sendt ballen opp til Pemi Faris. Innbytteren fra Kamerun satte fart på en strålende kontring og avsluttet med en suser rett i mål etter å ha avansert over halve banen. Klassescoring!

Godt lag

Molde tok ledelsen på ny i det 67. minutt. KBKs keeperreserve Morice Mbaye mistet ballen helt upresset og den tidligere Tromsø-spilleren Marcus Holmgren Pedersen kunne trilleballen i åpent mål. Erling Knudtzon hadde en alle tiders sjanse til å øke til 4-2 ikke mange minuttene senere, men presterte å skyte utenfor.

Knudtzon gjorde opp for tabben da han satte opp 4-2-scoringen med farten sin da Tobias Christensen trillet inn sin andre for dagen.