Norsk toppfotball seks av sju dager i uka i sommeren

Thomas Lehne Olsen og Lillestrøm møter Grorud på bortebane i serieåpningen i 1. divisjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Thomas Lehne Olsen og Lillestrøm møter Grorud på bortebane i serieåpningen i 1. divisjon. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kampoppsettet for resten av Eliteserien i fotball og hele 1. divisjon for menn er klart. Oppsettet viser at det mye fotball i sommer.

Tirsdag ble alle kampene i herrenes to øverste divisjon offentliggjort. Kamptidspunktet for de sju første rundene i Eliteseriene og de tolv første i 1. divisjon er nå spikret.

– Det blir norsk fotball på skjerm seks av sju dager i uka denne sommeren, så nå ligger alt til rette for en skikkelig fotballfest uansett om man er hjemme eller på norgesferie, sier fungerende sportsdirektør Morten Johannessen i Discovery til fotball.no.

1. divisjon sparkes i gang 3. juli. I serieåpningen skal Lillestrøm i aksjon borte mot nyopprykkede Grorud. Ut august skal alle kampene i divisjonen spilles på mandag og fredager.

– Dette for å unngå unødig konkurranse fra andre ligaer, sier Nils Fisketjønn i konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund.

Kampoppsettet for de tre første eliteserierundene ble presentert 16. mai.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært