Liverpool avslutter med samme drakter

Liverpool og Mohamed Salah og hans lagkamerater skal avsluttes sesongen i sine vante drakter til tross for at en ny draktavtale med en annen utstyrsleverandør. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Liverpool og Mohamed Salah og hans lagkamerater skal avsluttes sesongen i sine vante drakter til tross for at en ny draktavtale med en annen utstyrsleverandør. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den engelske serielederen Liverpool skulle byttet draktmerke 1. juni, men skal spille ferdig Premier League i sine gamle drakter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpools nye draktavtale med Nike skulle startet 1. juni, men det var før coronapandemien satte fotballen på pause. Partene er blitt enige om å skyve avtalen fram i tid. Dermed vil Jürgen Klopps menn spille ferdig sesongen i New Balance-draktene når Premier League starter opp igjen, melder Sky Sports.

Den nye avtalen mellom Liverpool og den amerikanske utstyrsgiganten skal gjelde først fra august når man håper at den inneværende sesongen blir ferdigspilt. Avtalen er den største som noe lag i engelsk fotball har inngått.

Liverpool leder Premier League med 25 poeng til Manchester City med en kamp mer spilt. Det gjenstår ni serierunder, og med to seirer vil de helrøde vinne sin første serietittel på 30 år.

Det er ventet at Premier League starter opp igjen 17. juni.