Ulvestad om ny Djurgården-kontrakt: – Vanskelig å vite

Fredrik Ulvestad spiller for svenske Djurgården.
Fredrik Ulvestad spiller for svenske Djurgården. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Fredrik Ulvestads kontrakt med Djurgården går ut om seks måneder. Sportssjef Bosse Andersson sier partene sliter med å komme til enighet om ny kontrakt.

– Det er klart at vi har en dialog gående, men jeg tror det blir vanskelig å komme til enighet. Det er også vanskelig for spillerne å vite hvordan framtiden kommer til å se ut, sier Andersson til Aftonbladet.

Ulvestad var en av nøkkelspillerne sist sesong for et Djurgården-lag som vant gull. Nå er framtiden uviss for nordmannen, men han forteller at han ikke tenker mye på kontraktforlengelse nå.

– Det har ikke vært riktig tid for det nå. Det er vanskelig å vite hvordan markedet reagerer på coronapausen, men akkurat nå vil jeg bare komme i gang med sesongen. Så får vi se hva som skjer, sier Ulvestad.

Allsvenskan starter opp igjen 14. juni med strenge restriksjoner.

– Jeg kjenner meg i bra form, så jeg gleder meg til å komme i gang. Det har vært mentalt tøft med den lange pausen og oppkjøringen, opplyser nordmannen.

Ulvestad har tidligere vært i Aalesund, Burnley og Charlton. Han fikk to Premier League-kamper i 2014/15-sesongen med Burnley. 1992-modellen har tre A-landskamper for Norge.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært