Yngstemann Yttergård Jenssen bidro til Nordsjælland-seier

Ulrik Yttergård Jenssen spilte hele kampen da Nordsjælland tok en sterk 2-0-seier borte over Silkeborg. Kampen var klubbenes første siden starten av mars. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix / NTB scanpix

Som følge av koronaviruset har fotballen i Danmark vært satt på vent siden 8. mars. Nå har ballen begynt å rulle igjen i nabolandet. Først ut var Aarhus og Randers torsdag. Den kampen endte 1-1.

Uten tilskuere på tribunen fredag tok Yttegård Jenssens Nordsjælland ledelsen etter 20 minutter. Magnus Kofod Andersen hamret et frispark i mål fra 30 meter på vakkert vis.

20 minutter senere økte 2002-modellen Kamal Deen Sulemana til 2-0 etter et lekkert soloraid. Han fikk ballen på 25 meter, dro seg inn i Silkeborg-boksen og plasserte ballen i lengste hjørne.

Flere mål ble det ikke i kampen. Yttergård Jenssen spilte hele kampen på venstrebacken til Nordsjælland.

Vegard Moberg, som sist sesong spilte for Bodø/Glimt, kom inn fem minutter før slutt for hjemmelaget.

Nordsjælland er oppe på 3.-plass med seieren. Midtjylland leder foran FC København.