Fersk Start-spiller har fått sesongen ødelagt

Starts Henrik Gjesdal her i som Kristiansundspillere har fått røket et korsbånd og er ute for resten av sesongen for den har startet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Starts Henrik Gjesdal her i som Kristiansundspillere har fått røket et korsbånd og er ute for resten av sesongen for den har startet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Starts nye midtstopper Henrik Gjesdal får ikke spilt en eneste kamp i den gul-svarte drakten denne sesongen. Han har fått avrevet et korsbånd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var under lørdagens trening at den storvokste 26-åringen fikk en vridning i kneet. Undersøkelser i etterkant viste at det fremre korsbånd er røket, skriver Start på sin hjemmeside.

Gjesdal må opereres, og det ventes over et halvt år med behandling og opptrening.

– Først og fremst er det utrolig synd for Henrik, som virkelig var på gang etter å ha vært litt småskadet i starten av tiden hans her. Nå må vi sørge for at han får best mulig oppfølging, slik at han er klar til neste sesong, sier Start-trener Joey Hardarson.

Bergenseren Gjesdal kom fra Kristiansund i januar.

– Fotballen kan av og til være brutal. Jeg hadde virkelig sett fram til å bidra på banen for Start i år. Å få en slik nedslående beskjed rett før seriestarten er vanskelig å ta innover seg. Samtidig vet jeg at skaden er skjedd, og det eneste jeg kan gjøre nå er å se fremover. Nå håper jeg å gjennomføre operasjon i løpet av de neste dagene. Så starter en lang, hard jobb for å komme enda sterkere tilbake i 2021, sier Gjesdal.

Personvernpolicy