Start-spillerne enige med ledelsen om lønnskutt

Martin Ramsland ble den store helten da Start slo Lillestrøm i opprykksdramaet på Åråsen i fjor høst. Nå er Start-spillerne blitt enige om lønnskutt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Martin Ramsland ble den store helten da Start slo Lillestrøm i opprykksdramaet på Åråsen i fjor høst. Nå er Start-spillerne blitt enige om lønnskutt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Spillere og trenere i eliteserieklubben Start har gått med på lønnskutt som gir besparelser på nærmere to millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kuttene gjøres for å hjelpe klubben i en vanskelig periode.

Administrasjonen i Start fikk redusert lønnen for et par uker siden, og nå følger A-lagsspillerne og trenerne etter. Lønnskuttet varer fram til 1. september.

– Vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med spillerne om dette, det var også utrolig viktig med tanke på å redusere kostnadene i en veldig spesiell periode, sier daglig leder i Start, Christopher MacConnacher.

Start spilte seg tilbake til Eliteserien etter en sesong i 1. divisjon i fjor. Laget serieåpner etter planen hjemme mot Strømsgodset 17. juni.