Start-spillerne enige med ledelsen om lønnskutt

Martin Ramsland ble den store helten da Start slo Lillestrøm i opprykksdramaet på Åråsen i fjor høst. Nå er Start-spillerne blitt enige om lønnskutt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Martin Ramsland ble den store helten da Start slo Lillestrøm i opprykksdramaet på Åråsen i fjor høst. Nå er Start-spillerne blitt enige om lønnskutt. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Spillere og trenere i eliteserieklubben Start har gått med på lønnskutt som gir besparelser på nærmere to millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kuttene gjøres for å hjelpe klubben i en vanskelig periode.

Administrasjonen i Start fikk redusert lønnen for et par uker siden, og nå følger A-lagsspillerne og trenerne etter. Lønnskuttet varer fram til 1. september.

– Vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med spillerne om dette, det var også utrolig viktig med tanke på å redusere kostnadene i en veldig spesiell periode, sier daglig leder i Start, Christopher MacConnacher.

Start spilte seg tilbake til Eliteserien etter en sesong i 1. divisjon i fjor. Laget serieåpner etter planen hjemme mot Strømsgodset 17. juni.

Personvernpolicy