Sesongen over for Schalkes Serdar

Suat Serdar i aksjon i Schalkes hjemmetap mot Augsburg. Han pådro seg en kneskade i kampen og mister resten av sesongen.
Suat Serdar i aksjon i Schalkes hjemmetap mot Augsburg. Han pådro seg en kneskade i kampen og mister resten av sesongen. Foto: Martin Meissner / AP

Problemene hoper seg opp for fotballklubben Schalke. Midtbanespiller Suat Serdar blir ute anslagsvis fire måneder med en båndskade i kneet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

23-åringen pådro seg skaden i 0-3-tapet hjemme mot Augsburg søndag. Etter stjernesmellen mot Erling Braut Haalands Borussia Dortmund i lokaloppgjøret da tysk fotball startet opp igjen, har Schalke 0-7 på to kamper etter viruspausen.

– Et leddbånd er avrevet, og det betyr tre til fire måneder på sidelinja, sa Schalke-trener David Wagner tirsdag. I slutten av uka avgjøres det om Serdar skal opereres.

Midtbanespilleren, som i fjor høst debuterte på Tysklands landslag, har vært ett av de få lyspunktene i Schalke-laget etter at Bundesliga startet opp igjen, men nå er han ute resten av denne sesongen og kanskje også begynnelsen av den neste.

Med ni kamper uten seier står Schalke i ferd med å miste sjansen til europaligaspill.

Personvernpolicy