To NFL-spillere siktet for væpnet ran

To NFL-spillerne, New York Giants DeAndre Baker og Seattle Sehawks Quinton Dunbar, er siktet for væpnet ran i Florida.

Spillerne er siktet for fire tilfeller avvæpnet ran. I tillegg er Baker siktet for fire tilfeller av grov kroppsskade med skytevåpen, skriver NFL.no.

Ranet skal ha funnet sted 13. mai og spillerne skal ha stjålet 12.400 dollar, tilsvarende over 125.000 norske kroner, i tillegg til fire klokker til en verdi av 61.000 dollar, tilsvarende nesten 620.000 kroner.

I arrestordren som ble utstedt torsdag, heter det at ranet ble gjennomført med et halvautomatisk skytevåpen, men at retten «ikke kan konkludere med at Dunbar begikk lovbruddet om grov kroppsskade med skytevåpen».

Begge klubbene sier de kjenner til anklagene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»10:27NorgeDød mann i Bjørvika i Oslo er identifisert
Populært