Tufte fortsatt i tenkeboksen: 17. mai-markering før OL-avklaring

Det er ennå ikke avklart om Olaf Tufte satser mot OL i Tokyo neste sommer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Det er ennå ikke avklart om Olaf Tufte satser mot OL i Tokyo neste sommer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Roveteranen Olaf Tufte (44) har ennå ikke tatt avgjørelsen om han fortsetter karrieren og satser mot OL i Tokyo neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han la karrieren litt på vent da det ble klart at OL i Tokyo i år ble flyttet ett år fram i tid. Han var kvalifisert i den norske dobbeltfireren og klar for sitt sjuende OL.

De planene ble brått endret med utsettelsen av sommerlekene på grunn av koronapandemien.

– Den store planen var jo at 1. august 2020, da er jeg ferdig å ro. Da skulle jeg tilføre mer av meg selv til firmaene mine. Nå forsvant den planen, og da må man tenke seg godt om, sa Tufte i et intervju med NTB i slutten av mars.

Han har vært snart to måneder i tenkeboksen. I den tiden har han hatt nok å gjøre med sine firmaer og å få kornet i jorda.

– Hvordan er situasjonen rundt ny satsing, og eventuelt når kan vi vente den gledelige beskjeden om at du kanskje satser videre, spurte NTB i en tekstmelding onsdag.

44-åringen svarte med et smilefjes.

– Hvordan skal vi tolke det?

– At dere må stille dere i kø når det gjelder den avgjørelsen. Det skjer uansett ikke på denne siden av 17. mai, svarte Tufte.