Tottenham-stjernen Alli truet med kniv av innbruddstyver

Tottenham-stjernen Dele Alli ble truet med kniv og slått i ansiktet under et innbrudd natt til onsdag. Foto: Jens Meyer, AP / NTB scanpix
Tottenham-stjernen Dele Alli ble truet med kniv og slått i ansiktet under et innbrudd natt til onsdag. Foto: Jens Meyer, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham-stjernen Dele Alli ble natt til onsdag truet med kniv og slått i ansiktet av innbruddstyver som tok seg inn i hans hjem nord i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skriver flere britiske medier, blant dem Daily Mail.

To menn brøt seg inn i den engelske landslagsspillerens hjem, der Alli har vært i isolasjon med sin bror, deres samboere og en venn. Innbruddet skjedde litt over midnatt.

Fotballstjernen konfronterte innbruddstyvene, som truet ham med kniv. Under et basketak ble han slått i ansiktet. Deretter skal tyvene ha kommet unna med ulike gjenstander, deriblant smykker og klokker.

Tyvene skal ha gått nøye til verks og ransaket hvert rom for verdisaker i angrepet som var over i løpet av noen minutter.

Alli tjener ifølge britiske medier cirka 1,8 millioner kroner i uka.

– Takk for alle meldingene. En fryktelig opplevelse, men det går bra med oss alle nå. Jeg setter pris på støtten, tvitret Alli sent onsdag kveld britisk tid.

Bilder fra overvåkingskameraer på eiendommen er levert til politiet, som etterforsker saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi ble oppringt klokka 0.35 med rapport om et innbrudd i et hus i Barnet. To menn kom unna med smykker og klokker. En mannlig beboer i 20-årene fikk en mindre ansiktsskade i forbindelse med innbruddet. Han trengte ikke sykehusbehandling, heter det i en uttalelse fra politiet.

Premier League-klubbene er i ferd med å trappe opp trening i påvente av gjenstart av sesongen.

Alli har tidligere stått opp i en kampanje mot knivvold i hjembyen Milton Keynes.