London-ordfører kritisk til restart av Premier League

Det vil være feil å begynne med Premer League-kamper igjen når hundrevis stadig dør hver dag, mener London-ordfører Sadiq Khan.
Det vil være feil å begynne med Premer League-kamper igjen når hundrevis stadig dør hver dag, mener London-ordfører Sadiq Khan. Foto: Matt Dunham / NTB kultur

Det vil være feil å begynne med Premer League-kamper igjen når hundrevis stadig dør hver dag, mener London-ordfører Sadiq Khan. 

Khan er motstander av ideen om å starte Premier League opp igjen i starten av juni, som det nå blir diskutert. Det sier en talsmann til den britiske avisen Evening Standard.

– Sadiq er interessert i at Premier League og profesjonell sport gjenopptas, men denne krisen rammer fortsatt landet vårt, og hundrevis av mennesker dør hver eneste dag. Da mener Khan at det er for tidlig å diskutere en gjenopptakelse av Premier League, sier talspersonen.

Britiske myndigheter har åpnet for at man kan spille kamper uten publikum i juni, men det er motstand fra flere klubber mot planene om å gjøre det på nøytral bane. Dessuten har flere spillere uttrykt at de er skeptiske til å skulle spille igjen mens pandemien pågår.

Khan selv har ikke et London-lag som favoritt, men derimot serieleder Liverpool.

– Som tilhenger av Liverpool ønsker Sadiq naturligvis at Premier League vender tilbake. Men det kan kun skje når det er trygt, sier talspersonen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært