Atalanta-talent døde av hjerneblødning

Den italienske fotballspilleren Andrea Rinaldi (19) døde mandag på sykehus, tre dager etter at han ble rammet av hjerneblødning.

Rinaldi var eid av Atalanta, men spilte denne sesongen for Legnano på nivå fire i italiensk fotball (Serie D). Atalanta har publisert en melding på sitt nettsted der klubben sørger over 19-åringens bortgang.

– Klubbpresident Antonio Percassi og hele Atalanta-familien er dypt beveget over sorgen hos Andrea Rinaldis familie og AC Legnano over hans bortgang.

– Andrea hadde båret den blåsvarte drakten siden han var 13 år gammel, og han bidro til at U17-laget ble mester i 2016, før han fortsatte sin karriere i Imolese, Mezzolara og denne sesongen i Legnano.

Rinaldi fikk fredag et illebefinnende under en trening hjemme, og han ble funnet av foreldrene sine, skriver TV 2. Han ble lagt inn på intensivavdelingen på et sykehus i Varese, og der ble det konstatert hjerneblødning.

I helgen ble tilstanden hans beskrevet som svært alvorlig, og mandag ble tenåringen bekreftet død.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært