Sander Berges sjef: – Vil respektere det om noen ikke ønsker å spille

Sheffield United-manager Chris Wilder sier at han vil forstå og støtte dem som eventuelt ber om å slippe å spille når Premier League starter opp igjen. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix
Sheffield United-manager Chris Wilder sier at han vil forstå og støtte dem som eventuelt ber om å slippe å spille når Premier League starter opp igjen. Foto: Rui Vieira, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sheffield United-manager Chris Wilder sier at han vil forstå og støtte spillere som ber om å slippe å spille når Premier League-fotballen ruller igjen.

Wilder er sjef for blant andre Sander Berge i klubben som kjemper i tetsjiktet i ligaen og er med i kampen om mesterligaplass.

– Om en spiller fattet den avgjørelsen og kom til meg og sa «dette er ikke for meg», så ville jeg respektere det, sier Wilder ifølge BBC.

Berge kommer ikke til å gjøre det.

– Jeg vil bare spille mest mulig, og jeg ønsker å spille ferdig sesongen. Vi har mye å spille for, og det er mest gunstig for alle å få gjort det, sa den norske landslagsmannen nylig til NTB.

– Det ligger an til å bli på nøytral bane og uten tilskuere, men jeg gleder meg. Det er morsommere å spille foran fansen, men jeg har bare en jobb å gjøre, og det er å bidra til at vi vinner kamper.

Mandag skal Premier League-klubbene på en videokonferanse ta stilling til hvordan sesongen skal forsøkes fullført. Det gjør de dagen etter at britiske myndigheter legger fram sitt veikart for gjenåpning av samfunnet etter viruskrisen.

Wilder er tilhenger av å spille ferdig.

– Jeg har jobbet i fotballen på alle nivåer, og jeg forstår hvilke konsekvenser det får dersom Premier League ikke fullføres. Effekten vil være stor også nedover i fotballpyramiden. Vi må ta vare på alle sider av fotballen, og jeg synes vi skal fullføre sesongen uansett hvor lang tid det tar, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært