Jakten på norsk supersmører fortsetter

Perry Olsson er ønsket i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Perry Olsson er ønsket i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trysil-bosatte Petter Myhlback erstatter Anders Niemi som smøresjef for det svenske langrennslandslaget. Samtidig er fortsatt Norges Perry Olsson sterkt ønsket.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det blåste periodevis friskt rundt de svenske skismørerne i vinter. Flere grove misser bidro til det. Nå er det klart at Petter Myhlback overtar som smøresjef etter Anders Niemi.

Myhlback er tidligere svensk landslagsløper og bosatt i Trysil.

– Dette føles veldig bra, og jeg er glad for den tilliten jeg har fått ved å bli tilbudt jobben som svensk smøresjef, sier han i en pressemelding.

Samtidig jobbes det videre med å forsterke det svenske smøreteamet inn mot neste sesong. Perry Olsson, som har vært en del av det norske smøreapparatet i en årrekke, er ønsket.

– Perry er absolutt ikke ute av bildet, sier den svenske langrennssjefen Daniel Fåhraeus ifølge Expressen.

Olsson har tidligere sagt at han er interessert i å høre på hva det svenske skiforbundet har å tilby. Fåhraeus avviser samtidig at den profilerte norske smøreren var inne i bildet i jakten på ny smøresjef.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Han var aldri aktuell som smøresjef. Men Perry er absolutt ikke ute av bildet, den dialogen fortsetter, sier langrennssjefen.

Han opplyser videre at avtroppende smøresjef Niemi selv valgte å tre til side.

– Han har selv valgt å gi seg, noe han meddelte resten av teamet for en stund siden, sier Fåhraeus, som samtidig bekrefter at Niemi fortsetter som vanlig smører.