Formel 1-Magnussen føler han råtner under coronapausen: – Savner det helt vanvittig

anske Kevin Magnussen (t.h.), her sammen med lagkamerat Romain Grosjean, føler at han er i ferd med "šå råtne».
anske Kevin Magnussen (t.h.), her sammen med lagkamerat Romain Grosjean, føler at han er i ferd med "šå råtne». Foto: Joan Monfort / AP

Den danske formel 1-stjernen Kevin Magnussen mistrives ved ikke å kunne kjøre VM-runder. Frustrasjonen begynner å trenge på.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når man lever av å kjøre racerbiler er det tøft å være på stand by og ikke få kjøre løp. Så langt har formel 1-sirkuset avlyst eller utsatt ni VM-runder.

Til avisen B.T. sier Magnussenk, som kjører for Haas, at han er i ferd med «å råtne».

– Jeg savner formel 1 helt vanvittig. Å kjøre bilene, snakke med konkurrentene, og det å være i miljøet, er det jeg savner mest, sier Magnussen.

For tiden oppholder han seg i Sverige, der han forsøker å holde formen ved like. Han nyter livet selv om han befinner seg litt i venteposisjon.

Foreløpig er det ingen som vet når sesongen kan starte. Det har vært snakk om at Frankrikes Grand Prix 28. juni kan bli det første, men coronasituasjonen i landet er vanskelig.

Derfor kan det fort bli Østerrikes Grand Prix i Spielberg 5. juli som første mulighet.

– Jeg vet ikke når vi kommer i gang igjen. Jeg hører de samme ryktene som alle andre snakker om og det er at det kan bli løp i juli. Det blir sikkert uten tilskuere og det blir en rar følelse, men det selvfølgelig bedre enn ingen løp i det hele tatt, sier den danske formel 1-føreren.

Forrige sesong tok Haas-føreren 20 VM-poeng. Det holdt til 16.-plass.