Bayern-sjefen vil forlenge Bundesliga til høsten

Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge vil at Bundesliga og Erling Braut Haaland kan måtte spille ferdig først i september.
Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge vil at Bundesliga og Erling Braut Haaland kan måtte spille ferdig først i september. Foto: Bernd Thissen / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

President Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München vil heller forlenge sesongen i Bundesliga til september enn å avlyse den.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tyske storklubben Bayern München ønsker at inneværende sesong blir spilt ferdig selv om det i verste fall innebærer kamper i september, hvor den nye sesongen normalt er godt i gang.

– Vi må spille denne sesongen ferdig. Det skyldes hensynet til sportslig rettferdighet, men naturligvis også å holde de økonomiske skadevirkningene så lave som mulig, sier Rummenigge i et intervju med avisen Bild.

Erling Braut Haaland og hans kolleger i Bundesliga har ikke spilt kamper siden midten av mars og sesongen ventes å starte igjen tidligst 30. april.

Bayern München leder Bundesliga etter at 25 av 34 serierunder er unnagjort. Laget har 55 poeng og det er 4 flere enn Braut Haaland og hans Borussia Dortmund.

I motsetning til mange av sine konkurrenter i Bundesliga står Bayern München sterkt økonomisk og kan derfor klare seg bedre gjennom en periode uten inntekter fra kampene.

Senere tirsdag skal klubbene i 1. og 2. Bundesliga ha møter for å diskutere hvordan de skal avslutte sesongen.