Kane åpner for å forlate Tottenham

Harry Kane gir ingen garanti for at han blir i Tottenham ut karrieren.
Harry Kane gir ingen garanti for at han blir i Tottenham ut karrieren. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernespissen Harry Kane sier han vil vurdere mulighetene sine dersom Tottenham-laget ikke utvikler seg i den retningen han ønsker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det kan være dårlig nytt for Spurs-fansen. Kane snakket søndag om temaet i et direktesendt Instagram-intervju med den tidligere Tottenham-spilleren Jamie Redknapp, rapporterer flere britiske medier.

– Jeg får selvfølgelig dette spørsmålet ofte. Det er en av de tingene jeg verken kan svare «ja» eller «nei» på, sier Kane og fortsetter:

– Jeg elsker Spurs, og jeg vil alltid elske Spurs. Men jeg har alltid sagt at dersom jeg ikke føler at vi har framgang som lag eller beveger oss i riktig retning, så er jeg ikke en som blir der bare for å bli der.

– Jeg er en ambisiøs spiller. Jeg ønsker å bli bedre og bli en av de aller beste spillerne. Alt avhenger av om hva som skjer med laget og hvordan vi utvikler oss.

Kane vokste opp med ungdomsfotball i Tottenham, men slo igjennom for A-laget først våren 2014. Siden har han vært blant lagets aller viktigste spillere. Han har kontrakt med klubben til sommeren 2024.