Usedvanlig spilleroppfølgning i Röslers Düsseldorf: De roper og skriker på webkamera

De tyske trenerne i Fortuna Düsseldorf holder øye med spillerne med spesielle metoder for tiden. Her Uwe Rösler. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
De tyske trenerne i Fortuna Düsseldorf holder øye med spillerne med spesielle metoder for tiden. Her Uwe Rösler. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Valon Berisha og de andre spillerne i Fortuna Düsseldorf blir holdt øye med via GPS og webkamera etter at smittefaren rundt koronaviruset splittet troppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Düsseldorf, som trenes av Uwe Rösler, tar i bruk litt spesielle metoder for å ha kontroll på spillertroppen.

Det forteller klubbens danske midtstopper Mathias "Zanka" Jørgensen i et intervju med Eurosport, melder Ritzau.

– Det var sånn de fant ut at jeg var i Danmark, sier den tidligere Premier League-proffen, før han forteller om hvordan klubbens trenere følger han og de andre spillerne opp.

– Vi har også treningsøvelser med webkamera. Da sitter det en tysk trener som roper og skriker at vi skal gjøre ditt og datt. Så da står jeg og hopper her hjemme i stuen, sier den danske fargeklatten.

Bundesligaen ble 13. mars utsatt i overskuelig framtid, etter utbruddet av koronaviruset. Fredag ble også de tyske cupsemifinalene utsatt på ubestemt tid.

Düsseldorf med Rösler som trener og norsk-kosovaren Berisha i spillerstallen, lå på 16.-plass og kjempet en innbitt nedrykkskamp før viruset satte en stopper for videre spill.

Personvernpolicy