Liverpool stiller vaktmannskapet til rådighet for matbutikker

Det er få supportere kampvaktene på Anfield må passe på nå som det er kampstopp i engelsk fotball. Her jubler Roberto Firmino for scoring i mesterligakampen hjemme mot Atlético Madrid for halvannen uke siden. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Det er få supportere kampvaktene på Anfield må passe på nå som det er kampstopp i engelsk fotball. Her jubler Roberto Firmino for scoring i mesterligakampen hjemme mot Atlético Madrid for halvannen uke siden. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kampstopp i engelsk fotball gjør at Liverpool ikke har særlig behov for kampvaktene sine for tiden. Nå får lokale matbutikker dra nytte av dem.

Kampvaktene skal sikre at kunder ikke hamstrer som følge av den pågående viruspandemien. I tillegg vil vaktene assistere eldre, være parkeringsvakter og bistå med andre relevante oppgaver.

– De er virkelig de beste i bransjen. De vil med glede hjelpe dere på hvilken måte som du måtte anse som passende og trygg i deres lokaler, skriver klubbdirektør Peter Moore i sin oppfordring til matbutikkene på Merseyside.

Britiske matbutikker har rapportert om kunder i panikk som hamster mat og andre varer den siste tiden.

Liverpool leder Premier League suverent når det gjenstår ni runder. Klubben kan ta sitt første ligamesterskap på 30 år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært