Storavis: Premier League vurderer å starte opp igjen 1. juni

Den pågående viruspandemien har satt en midlertidig stopper for Premier League. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix
Den pågående viruspandemien har satt en midlertidig stopper for Premier League. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den britiske storavisen The Telegraph skriver at Premier League vurderer å starte opp igjen i starten av juni og at 2020/21-sesongen begynner i august.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ligaen har satt seg et mål om å starte opp igjen 1. juni selv om ingenting er bestemt. Det skriver The Telegraph. Torsdag kom beskjeden om at all fotball i England er utsatt til 30. april.

Videre skriver avisen at kampene mest sannsynlig kommer til å bli spilt uten tilskuere og at de håper å fullføre sesongen i løpet av seks uker.

I tillegg skriver Daily Telegraph at Premier League, i samråd med English Football League (EFL), at de så ønsker åtte ukers pause, før 2020/21-sesongen går i gang 8. august, som har vært planen siden datoen ble bestemt i starten av februar. Det var før koronaviruset begynte å herje i Europa.

Det gjenstår ni serierunder i den engelske eliteserien. Liverpool leder suverent. Klubben kan ta sitt første ligamesterskap på 30 år. Rødtrøyene har ikke vunnet ligaen etter at Premier League ble opprettet.