Premier League kan bli avsluttet for tomme tribuner på nøytrale baner

Liverpool-manager Jürgen Klopp og hans gutter kan få spilt ferdig sesong bak lukkede dører. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Liverpool-manager Jürgen Klopp og hans gutter kan få spilt ferdig sesong bak lukkede dører. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Klubbsjefene i Premier League skal ha kommet med et forslag om å la de 92 gjenstående kampene gå bak lukkede dører på noen få nøytrale baner, ifølge The Sun.

Alle kampene skal bli sendt på TV. De foreslås spilt på to eller tre baner og høyst sannsynlig i Midlands på forskjellige tider.

De engelske toppklubbene frykter at de kan bli den eneste serien av de store i Europa som ikke får fullført sesongen innen slutten av juni.

Representanter for klubbene har snakket med Uefa-president Aleksander Ceferin ettersom de har flere kamper igjen av sesongen enn Italia og Spania.

Det revolusjonerende forslaget vil bli presentert i et møte mellom Premier League-klubbene torsdag.

Banene skal også kunne benyttes for mer enn en kamp per dag, og klubbene skal etter planen spille hver tredje dag.

Ved å bruke et begrenset antall stadioner vil det kunne holde antallet medisinsk personell og politimannskaper som behøves nede på et minimum.

Liverpool leder med 25 poeng foran Manchester City med en kamp mer spilt. De har igjen sju kamper og trenger bare en seier for å ta hjem sin første Premier League-tittel. Det er derimot langt tettere i bunnstriden og i kampen om mesterligaplassene neste sesong.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært