Også mennenes curling-VM er avlyst

Thomas Ulsrud og hans lag får ikke kjempe om VM-medaljer i curling i Glasgow i månedsskiftet mars-april. Mesterskapet er avlyst på grunn av coronaviruset. Foto: Jonas Ekströmer, TT / NTB scanpix
Thomas Ulsrud og hans lag får ikke kjempe om VM-medaljer i curling i Glasgow i månedsskiftet mars-april. Mesterskapet er avlyst på grunn av coronaviruset. Foto: Jonas Ekströmer, TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

To dager etter at kvinnenes curling-VM ble avlyst rett før turneringsstart er det klart at også mennenes VM i Glasgow blir offer for coronaviruset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avgjørelsen om avlysning ble fattet av arrangøren lørdag og offentliggjort på Det internasjonale curlingforbundets (WCFs) nettsted.

.Mens Norge ikke var kvalifisert for kvinnenes VM i Canada, skulle Thomas Ulsruds nye lag med Magnus Vågberg, Markus Høiberg, Steffen Walstad og Torger Nergård representere Norge i Glasgow.

Mesterskapet skulle avvikles i tiden 28. mars til 5. april.

– Som arrangør av store stevner er sikkerheten og helsen til alle involverte av aller største betydning. Etter råd fra myndighetene må vi med beklagelse melde at vi i samråd med WCF har besluttet å avlyse VM, heter det i en uttalelse fra arrangøren.

WCF-president Kate Caithness ber om forståelse for avgjørelsen og sier at man vil se på eventuelle endringer i OL-kvalifiseringskriteriene som følge av avlysningen.

Det er ennå ikke fattet en beslutning om VM i mixed double i Canada.