King-skaden: – Denne gangen føles det også mer som en smerte

Joshua King er ute av spill for tiden. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Joshua King er ute av spill for tiden. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Joshua King kjente ubehag i en muskel i Chelsea-kampen for ti dager siden, men fortsatte å spille. Det er uklart hvor lenge angriperen er ute av spill.

– Jeg håper det ikke er alvorlig, men det var nok til å holde ham utenfor kampen mot Liverpool (1-2-tap for Kings klubb) lørdag, sier Bournemouth-manager Eddie Howe til avisen Daily Echo.

– Han fikk kjenningen tidlig i kampen mot Chelsea (byttet ut etter 67 minutter), men fortsatte å spille. Han har helt klart kjent dette den siste uka. Jeg håper vi kan fikse det fort. Dette er ikke noen ideell situasjon for oss. Denne gangen føles det visst også mer som en smerte enn en stiv muskel, sier Howe.

King sto over elleve kamper for Bournemouth tidligere i sesongen på grunn av en lignende muskelskade. Han har også hatt utfordringer med belastningen i forbindelse med landskamper.

Norge møter Serbia i Uefas nasjonsliga om vel to uker.

Bournemouth lever farlig i Premier League og ligger på nedrykksplass med ni kamper igjen å spille. Lørdag venter hjemmekamp mot Crystal Palace.

King er en meget viktig mann for Howe, og det kan ligge an til en interessekonflikt mellom klubb og landslag i tiden som kommer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden