Jansruds baby-nyhet endrer ikke planene for neste sesong

Kjetil Jansrud blir far til sommeren, men skal fortsette alpinkarrieren som før. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Kjetil Jansrud blir far til sommeren, men skal fortsette alpinkarrieren som før. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

At Kjetil Jansrud skal bli far til sommeren, endrer ikke på karriereplanene til den vordende far. Neste sesong planlegges som normalt.

Fredag delte Kjetil Jansrud nyheten om at han og kjæresten Benedicte Isabel Mortensen blir foreldre til sommeren. «Den største seieren i mitt liv», skrev Jansrud på Instagram og la ved et bilde av hans gravide samboer.

– Det er veldig spennende og gøy. Det føles ut som tiden er veldig riktig for det, sier Jansrud til NTB om baby-nyheten.

– Det blir en helt annen hverdag, og det blir spennende å se hvordan det blir. Men jeg gleder meg veldig og håper at man kan kombinere det med karrieren.

Planen er i alle fall å fortsette alpinlivet som før, sier han.

– Jeg er veldig motivert for neste sesong. Men det kommer helt an på «dag-til-dag-situasjonen», hvordan fødselen blir, og hvordan ungen har det.

– Hvis det krever mer av meg på hjemmebane, så kommer jeg ikke til å prioritere meg selv. Men sånn som det er nå, er planen å forberede meg på neste sesong som normalt, sier Jansrud.

Lørdag suste den vordende far ned til 6.-plass i utforrennet i Kvitfjell. Ingen har vunnet flere renn i denne bakken enn Vinstra-kjøreren. 34-åringen står med sju seiere i Kvitfjell.

Om «kongen av Kvitfjell» får en prins eller prinsesse, vites ikke.

Søndag gjør Jansrud et forsøk på å forbedre rekorden søndag. Da kjører han super-G i sin egen lekegrind.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært