Dobbel Zuccarello-assist i tap på bortebane

Minnesota Wilds Luke Kunin feirer at han scoret mot Los Angeles Kings i tredje periode. Wild ble overkjørt i slutten av perioden, og kampen endte med et 3-7-tap. Foto: AP / NTB scanpix
Minnesota Wilds Luke Kunin feirer at han scoret mot Los Angeles Kings i tredje periode. Wild ble overkjørt i slutten av perioden, og kampen endte med et 3-7-tap. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello leverte assist på to av de tre målene Minnesota Wild satte på bortebane mot Los Angeles Kings lørdag. Wild tapte 3–7.

Minnesota Wild lå under i hele kampen og klarte aldri å hente seg inn mot et sterkt Los Angeles King. Særlig mot slutten av kampen fikk Wild gjennomgå. Da ble de overkjørt av kongene fra Los Angeles.

Kings tok ledelsen fem minutter ut i første periode, noe som ble periodens eneste mål. Få sekunder ut i andre periode forsøkte Mats Zuccarello seg på et mål, men pucken ble stoppet av Kings' målmann. Lagkamerat Marcus Foligno tok returen og utlignet for Wild. Deretter sørget Kings for to kjappe mål få minutter senere og økte ledelsen til 3–1.

I tredje periode økte Kings ledelsen ytterligere til 4-1, men så tok Wild seg innpå og sørget for spenning på Staples Center. Fem minutter ut i perioden sentret Mats Zuccarello pucken til Jared Spurgeon, som skjøt den rett i venstre kryss. Om lag ti minutter senere satte Wild nok et mål, signert Luke Kunin til stillingen 3–4.

Målforskjellen var dermed nesten tatt igjen, men så ble Wild overkjørt. I løpet av tre minutter mot slutten av perioden satte Kings tre mål og vant dermed overlegent mot Wild.

Mats Zuccarello fikk nesten 17 minutter på isen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært