Nok et poengtap for Mourinho og Tottenham

Burnley og Tottenham spilte 1-1 på Turf Moor lørdag kveld. Foto: Martin Rickett / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

I sin tredje strake seriekamp måtte Tottenham gå seiersløse av banen. Med 1-1 borte mot Burnley mistet London-klubben viktige poeng i topp fire-kampen.

Chris Wood ga Burnley en drømmestart allerede etter 13 minutter. Spissen var på rett sted til rett tid da Hugo Lloris måtte gi retur på skuddet til Jay Rodriguez fra 16 meter. Det var newzealenderens ellevte seriemål for sesongen.

Burnley spilte svært godt i 1. omgang og hadde en rekke sjanser, men måtte ta til takke med 1-0-ledelse til pause.

Etter sideskifte tok det kun fem minutter før de tilreisende fra London kunne slippe jubelen løs. Erik Lamela skaffet straffe da han ble taklet av Ben Mee, og fra elleve meter var Dele Alli sikker i sin sak. Det var Allis 50. Premier League-mål.

Begge lag hadde flere muligheter til å innkassere tre poeng. I sluttminuttene skjøt gjestenes Giovani Lo Celso like utenfor, mens Burnley-spiss Matej Vydra fikk en svær mulighet avverget av Lloris like etterpå.

Etter å ha hatt hver sin omgang endte det til slutt 1-1 på Turf Moor. Tottenham har fire poeng opp til byrival Chelsea som innehar den viktige fjerdeplassen som gir mesterligaspill. Blåtrøyene har derimot én kamp mindre spilt.