Solskjær kan bli månedens manager

Etter en god måned for Manchester United er Ole Gunnar Solskjær en av fire kandidater til å bli månedens manager i Premier League. Foto: Dave Thompson, AP / NTB scanpix
Etter en god måned for Manchester United er Ole Gunnar Solskjær en av fire kandidater til å bli månedens manager i Premier League. Foto: Dave Thompson, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester United har hatt en god måned, og Ole Gunnar Solskjær er en av fire nominerte i kampen om å bli kåret til månedens manager i Premier League.

United-sjefen konkurrerer med Mikel Arteta (Arsenal), Sean Dyche (Burnley) og Chris Wilder (Sheffield United) om den gjeve prisen.

Ligaen har også offentliggjort de nominerte til å bli månedens spiller, og Uniteds nykommer Bruno Fernandes er blant kandidatene.

– Han har ikke forandret seg etter at han byttet klubb. Han er akkurat den samme som han var i Sporting Lisboa, og det krever selvtillit. Jeg liker å se det i en spiller, sier Solskjær om portugiseren.

– Han får lov til å være seg selv, og han bidrar med kvalitet og personlighet.

De andre nominerte er Marcos Alonso (Chelsea), Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Matt Doherty (Wolverhampton) og Nick Pope (Burnley).

Aktuelt: United vil etterforske rasisme mot Lingard

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært