Ronaldo hjem til Madeira etter at moren fikk slag

Cristiano Ronaldo reiste tirsdag hjem til Madeira etter at moren ble rammet av slag, men han ventes tilbake til Torino i tide til å spille semifinale i cupen for Juventus onsdag kveld. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix
Cristiano Ronaldo reiste tirsdag hjem til Madeira etter at moren ble rammet av slag, men han ventes tilbake til Torino i tide til å spille semifinale i cupen for Juventus onsdag kveld. Foto: Luca Bruno, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cristiano Ronaldo reiste i all hast hjem til Madeira tirsdag etter at hans mor ble rammet av slag.

– Alt vi kan si er at han ikke er på trening i dag og at det er av personlige årsaker, meddelte fotballstjernens klubb Juventus til nyhetsbyrået AFP.

Ifølge avisen Diario de Noticias da Madeira var Ronaldo på vei til morens sykeseng i Funchal, men planen er at han skal vende tilbake til Italia i tide til å spille returkamp i den italienske cupens semifinale mot Milan onsdag kveld.

Ronaldos mor Dolores ble rammet av slag natt til tirsdag. 65-åringen skal være ved bevissthet, og tilstanden hennes betegnes som stabil.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært