Tidligere Liverpool-stjerne forlater Sørloths Trabzonspor, utestengt i fire måneder

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge er ferdig i den tyrkiske klubben Trabzonspor.
Tidligere Liverpool-spiller Daniel Sturridge er ferdig i den tyrkiske klubben Trabzonspor. Foto: Rui Vieira / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Daniel Sturridge og Trabzonspor er enige om å gå atskilte veier, het det i en pressemelding mandag. Senere mandag kom nyheten om at Sturridge er utestengt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Kontrakten signert mellom vår klubb og Daniel André Sturridge har blitt gjensidig avsluttet, står det i meldingen publisert på den tyrkiske presseplattformen KAP.

Den tidligere Liverpool-spissen fikk en god start på Tyrkia-oppholdet med 4 mål og like mange målgivende pasninger på sine elleve kamper for klubben.

Men i likhet med tidligere sesonger har skadeproblemer ødelagt for spissen som fikk masse skryt av lagkamerat Alexander Sørloth i et intervju i januar.

– Sturridge er en fantastisk fotballspiller med en utrolig venstrefot. Jeg føler at hver gang han får ballen og snur ansiktet mot mål, gir han meg ballen hvis han ser meg, sa Sørloth om sin spisskollega.

Nå står Sturridge uten klubb etter at overgangsvinduene i de største europeiske ligaene er stengt. Spissen har tidligere blitt linket til lag i amerikanske MLS, som serieåpnet i helgen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag ettermiddag kom også beskjeden om at Sturridge ikke kan signere for noen ny klubb i det hele tatt. Sturridge ble først utestengt i to uker sist juli grunnet at han ble beskyldt for å ha gitt innsideinformasjon videre om potensielle spilleroverganger.

Det var denne straffen som Englands fotballforbund (FA) anket, og som de altså fikk gjennomslag for. Sturridge er også ilagt en bot på rundt 1,7 millioner norske kroner.

Den tidligere Liverpool-spissen er utestengt for brudd på bettingreglenene fram til 17. juni.