Tidligere Liverpool-stjerne forlater Sørloths Trabzonspor

Alexander Sørloth skrøt av sin spisskamerat Sturridge i januar. Nå har den tidligere Liverpool-spissen blitt løst fra kontrakten med Trabzonspor.
Alexander Sørloth skrøt av sin spisskamerat Sturridge i januar. Nå har den tidligere Liverpool-spissen blitt løst fra kontrakten med Trabzonspor. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Daniel Sturridge og Trabzonspor har blitt enige om å gå atskilte veier, melder klubben i en pressemelding mandag.

– Kontrakten signert mellom vår klubb og Daniel André Sturridge har blitt gjensidig avsluttet, står det i meldingen publisert på den tyrkiske presseplattformen KAP.

Den tidligere Liverpool-spissen fikk en god start på Tyrkia-oppholdet med 4 mål og like mange målgivende pasninger på sine elleve kamper for klubben.

Men i likhet med tidligere sesonger har skadeproblemer ødelagt for spissen som fikk masse skryt av lagkamerat Alexander Sørloth i et intervju i januar.

– Sturridge er en fantastisk fotballspiller med en utrolig venstrefot. Jeg føler at hver gang han får ballen og snur ansiktet mot mål, gir han meg ballen hvis han ser meg, sa Sørloth om sin spisskollega.

Nå står Sturridge uten klubb etter at overgangsvinduene i de største europeiske ligaene er stengt. Spissen har tidligere blitt linket til lag i amerikanske MLS, som serieåpnet i helgen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært