Hjemmetap for Kamaras klubb i MLS-åpningen

Ola Kamara og hans DC United tapte sesongåpningen i MLS 1-2 mot Colorado Rapids etter at gjestene scoret vinnermålet på overtid. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ola Kamara og hans DC United fikk en skuffende start på MLS-sesongen med 1-2-tap hjemme for Colorado Rapids selv om laget scoret først.

Kamara har scoret flittig i oppkjøringskampene til den nye sesongen, men han lyktes ikke i lørdagens sesongåpning selv om han hadde flest avslutninger (3) av hjemmelagets spillere.

DC United tok ledelsen etter en time da Julian Gressels hjørnespark fra venstre gikk over keeper og Russell Canouse kunne nikke i mål ved lengste stolpe.

Bare sju minutter senere kom Kamara opp på tavla som målscorer for første gang i sesongen, men uheldigvis for hjemmelagets norske landslagsspiss var det navnebror Kei Kamara som utlignet for gjestene.

To minutter på overtid ble dagen ødelagt for hjemmefansen da Jonathan Lewis ble matchvinner for Rapids.

Ola Kamara spilte hele kampen for DC United.