Bunnlaget Norwich med sterk seier mot Leicester

Jamal Lewis (til venstre) scoret sitt første mål for Norwich da laget slo Leicester 1-0 på hjemmebane. Foto: Joe Giddens / AP

Alexander Tettey spilte hele kampen da tabelljumbo Norwich vant 1-0 over Premier League-treer Leicester City fredag kveld.

Få trodde Norwich skulle ha noen sjanse mot Leicester. Norwich ligger på sisteplass på tabellen, Leicester på tredje med godt over dobbelt så mange poeng. Men hjemmelaget klarte å kjempe i land en imponerende 1-0-seier, og dermed tok Norwich tre svært viktige poeng i bunnstriden.

– Et utrolig resultat og en topp prestasjon fra mitt lag, sa Norwich-trener Daniel Farke til Sky Sports.

Scoringen kom i det 70. minutt da venstreback Jamal Lewis traff perfekt og skjøt ballen i det lengste hjørnet fra spiss vinkel. Det var for øvrig Lewis' første mål for Norwich i Premier League.

Litt tidligere, etter 48 minutter, satte Leicesters Kelechi Iheanacho ballen i nettet, men scoringen ble annullert etter bruk av VAR, ettersom Iheanacho brukte armen for å få kontroll over ballen.

Seieren var Norwich' femte for sesongen. Nå er det bare fire poeng fram til Aston Villa på rett side av nedrykksstreken.

Visekaptein Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich.