Grimsbø og Frafjord melder seg klare for Norge

Kari Aalvik Grimsbø er tilbake på landslaget i håndball etter en pause. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.
Kari Aalvik Grimsbø er tilbake på landslaget i håndball etter en pause. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Målvakt Kari Aalvik Grimsbø og streken Marit Malm Frafjord er begge med i troppen til Thorir Hergeirsson til håndballkvinnenes OL-kvalifisering i Montenegro.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grimsø er også høyaktuell til OL. Det er ikke sikkert at det er slik med den tidligere landslagskapteinen Frafjord.

– Jeg stiller opp nå for å hjelpe laget til OL. I utgangspunktet er jeg ikke aktuell for OL-spill. Jeg ønsker å bidra for laget i kvalifiseringen, og det ønsker også Thorir, sier Frafjord til NTB.

Hergeirsson får også med seg Veronica Kristiansen, Amanda Kurtovic og Henny Reistad. Ingen av dem var med i VM i Japan i desember. Da var de skadd.

OL-kvalifiseringen spilles i slutten av mars. Montenegro, Romania og Thailand er de tre andre lagene i Norges gruppe 3. De to beste går til OL i Japan i sommer.

– Dette blir utrolig spennende, jeg og laget gleder oss masse. Vi har ikke spilt så viktige kamper på denne tiden av året i hele min trenertid. Og vi har et spennende mannskap som vil slåss for denne OL-plassen, forteller landslagssjefen.

Personvernpolicy