Olympiakos snøt Arsenal for avansement i siste sekund

Det ble bare nesten for Arsenal Alexandre Lacazette i torsdagens kamp i europaligaen. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix.
Det ble bare nesten for Arsenal Alexandre Lacazette i torsdagens kamp i europaligaen. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

I en høydramatisk avslutning sendte Youssef El Arabi Olympiakos videre i europaligaen på bekostning av Arsenal helt på tampen av andre ekstraomgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olympiakos vant 2-1, og etter 2–2 sammenlagt gikk Olympiakos videre etter flere scorede bortemål.

Pierre-Emerick Aubameyang hadde en alle tiders 100 prosentsjanse til å sendte Arsenal videre på overtid av overtiden, men superspissen klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra fem meters hold helt upresset.

Alle trodde at Arsenal var videre midtveis i andre ekstraomgang. Da scoret nevnte Aubameyang et kunstmål. Mezut Özil hadde pumpet ballen inn i feltet, og gaboneseren svarte med et saksespark på hel volley. Det har toppscorerens mål nummer 20 totalt sett for Arsenal hittil i sesongen.

Da var stillingen 1-1, og Arsenal var videre i en kamp som aldri ble god, men som likevel hadde en viss spenning ved seg.

1-1 skulle ikke holde inn selv om det gjensto bare sju minutter å spille. El Arabi ødela hele festen for Arsenals hjemmepublikum.

Personvernpolicy