Dortmund-treneren vurderer å spare Haaland

Erling Braut Haaland har hatt en eventyrlig start for Borussia Dortmund. Trener Lucien Favre utelukker imidlertid ikke at nordmannen kan bli spart i kampen mot Freiburg.
Erling Braut Haaland har hatt en eventyrlig start for Borussia Dortmund. Trener Lucien Favre utelukker imidlertid ikke at nordmannen kan bli spart i kampen mot Freiburg. Foto: Peter Steffen / AP

Borussia Dortmunds trener Lucien Favre utelukker ikke at Erling Braut Haaland kan bli spart i lørdagens Bundesliga-oppgjør mot Freiburg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haaland har vært brennhet siden han kom til Borussia Dortmund og har scoret ni mål så langt i Bundesliga. Likevel vurderer Lucien Favre nå å la Haaland, samt flere andre sentrale spillere, få hvile under lørdagens kamp mot SC Freiburg i den hjemlige ligaen.

På et spørsmål på en pressekonferanse torsdag om det kan være tid for å la noen av de sentrale spillerne hvile, deriblant Haaland, svarte Favre:

– Ja, det kan vi absolutt snakke om. Skal vi spille videre med samme mannskap eller ikke? Det kan vi godt diskutere, sa Favre på pressekonferansen torsdag.

– Vi vurderer det. Et godt spørsmål.

Aktuelt: Europaligakamp utsatt på grunn av orkanvarsel

Favre viser til det kommer flere viktige kamper på rad fremover. Mot Borussia Mönchengladbach og Schalke 04 i Bundesliga. Og innimellom der det svært viktige returoppgjøret borte mot Paris Saint-Germain i mesterligaen.

Dortmund har ennå ikke tapt hjemme så langt i sesongen og er klare favoritter.

I de siste sju hjemmekampene har Borussia Dortmund scoret minst tre mål i hver kamp. De er også det eneste laget som ikke har tapt hjemme så langt i sesongen.

SC Freiburg har ikke vunnet mot Borussia Dortmund på de siste 17 møtene i Bundesliga.

Aktuelt: Brennhet Sørloth løftet salget til lokal baker

Personvernpolicy