City med drømmeutgangspunkt i Madrid

Manchester Citys Gabriel Jesus feirer det som skulle bli startet på en fantastisk snuoperasjon i Madrid Foto: AP Photo / Bernat Armangue
Manchester Citys Gabriel Jesus feirer det som skulle bli startet på en fantastisk snuoperasjon i Madrid Foto: AP Photo / Bernat Armangue Foto: NTB scanpix

I løpet av åtte minutter gikk Real Madrid fra å lede mesterligakampen mot Manchester City til å ligge under 2–1 og å ha mistet Sergio Ramos med rødt kort.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed har Manchester City et meget godt utgangspunkt før returoppgjøret i Manchester.

Real Madrid tok ledelsen etter at gjestene feilet i eget forsvar. City slurvet og til slutt er det Kyle Walker som mistet ballen til Vinicius. Han slo den videre til Isco som kom alene i feltet. Ballen settes kaldt i mål.

18 minutter senere, i det 78. minutt, startet snuoperasjonen til City. Først slo Kevin de Bruyne lekkert ballen inn til Gabriel Jesus som satte inn utligningen.

Tre minutter senere ble Raheem Sterling felt inne i sekstenmeteren. Kevin de Bruyne var sikker fra straffemerket. Keeper Thibaut Courtois gikk feil vei, mens De Bruyne slo ballen helt nede i venstre hjørne.

Ikke mange minutter senere var det Jesus som kom gjennom. Han ble av Sergio Ramos som ble straffet med rødt kort. Real Madrid var heldig som ikke pådro seg en ny straffe, den skjedde like utenfor sekstenmeteren.

Tidlig skade

Allerede etter 33 minutter måtte Citys Aymeric Laporte byttes ut til fordel for Fernandinho. Han kom tilbake fra skade i kampen mot West Ham United for en uke siden, da hadde han vært ute siden slutten av januar.

Første omgang i Madrid gikk uten de største sjansene. Halvannet minutt ut i tilleggstiden fikk derimot City en stor sjanse etter en corner.

Real Madrids keeper Courtois bokset Kevin de Bruyne corner. Ballen havnet derimot hos Jesus som skjøt på direkten. Skuddet var på vei ut, men Sergio Ramos var heldig som ikke satt ballen i eget mål.

Personvernpolicy