Sjefen om Solskjær: - Fundamentet for suksess er på plass

Manchester Uniteds direktør Ed Woodward (i midten), kommer med støtte til Ole Gunnar Solskjær. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix
Manchester Uniteds direktør Ed Woodward (i midten), kommer med støtte til Ole Gunnar Solskjær. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester Uniteds direktør Ed Woodward kommer med en tydelig støtteerklæring til Ole Gunnar Solskjærs prosjekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uttalelsene kom i forbindelse med en offentliggjøring av klubbens økonomiske resultater for annen kvartal i 2019 tirsdag.

Nettogjelden til Manchester United skal ha økt med nærmere 900 millioner kroner, ifølge The Guardian , men Woodward kommer med en tillitserklæring til klubbens prosjekt og Ole Gunnar Solskjær.

– Denne sesongen handler om gjenoppbygging, med mange endringer i troppen og spillere som har kommet opp fra akademiet og blitt en del av førstelaget, sier Woodward til hjemmesiden.

– Fundamentet for å levere suksess på lang sikt, som vi alle jobber mot, er på plass nå som vi implementerer vår plan og vår fotballvisjon med Ole, tilføyer han.

I tillegg til signeringen av Bruno Fernandes i januar, fremheves spesielt arbeidet med å frembringe talenter fra akademiet, av United-direktøren.

Direktøren understreket også på samtalen med klubbens investorer at laget er videre i europaligaen og FA-cupen, samt er med i kampen om en plassering i ligaen som gir spill i mesterligaen neste sesong.

Les også: Raiola med Pogba-angrep mot Solskjær

Manchester United er i øyeblikket nummer fem på tabellen i Premier League. Kun tre poeng skiller opp til Chelsea på den attraktive fjerdeplassen.

Neste oppgave for mannskapet til Ole Gunnar Solskjær er torsdagens europaligamøte med belgiske Club Brugge.

Personvernpolicy