Thiago Silva mister returkampen mot Dortmund

Thiago Silva (på bakken) har ikke gode minner fra sitt møte med Erling Braut Haaland i mesterligaens åttedelsfinale. Brasilianeren er skadd og får ingen sjanse til revansj i returkampen 11. mars. Foto: Michael Probst, AP / NTB scanpix
Thiago Silva (på bakken) har ikke gode minner fra sitt møte med Erling Braut Haaland i mesterligaens åttedelsfinale. Brasilianeren er skadd og får ingen sjanse til revansj i returkampen 11. mars. Foto: Michael Probst, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Paris Saint-Germain-spiller Thiago Silva har en skade i låret og blir borte fra fotballbanen tre ukers tid. Dermed mister han returkampen mot Borussia Dortmund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder den franske storklubben på sitt nettsted. Thiago Silva pådro seg skaden i helgens 4-3-seier over Bordeaux, og undersøkelser har påvist en muskelskade. Legene anbefaler minst tre ukers hvile.

Dermed mister den 35-årige brasilianeren sjansen til å revansjere seg mot Erling Braut Haaland, som herjet med ham i den første kampen i mesterligaens åttedelsfinale. Gang på gang gikk den unge nordmannen seirende ut av duellene dem imellom, og han scoret begge hjemmelagets mål i 2-1-seieren.

Ander Herrera er også ute med skade, og for hans del blir fraværet på seks-sju uker.

I tillegg til de to må PSG i returkampen unnvære Marco Verratti og Thomas Meunier, som begge er utestengt som følge av gule kort.

Returkampen i Paris spilles 11. mars.

Personvernpolicy