Tredje strake St. Louis-tap for Zuccarellos Wild

Minnesota Wilds Jordan Greenway med pucken mens Marcus Foligno prøver å holde St. Louis Blues' Ryan O'Reilly unna i andre periode av kampen søndag kveld. Foto: Hannah Foslien / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte 1-4 for St. Louis Blues i søndagens NHL-kamp. Det var Minnesotas tredje strake tap mot Blues.

I månedsskiftet oktober-november i fjor scoret Zuccarello i begge kampene da Wild tapte to kamper mot Blues på en uke. Søndag kom det tredje tapet på rad, og denne gangen måtte nordmannen gå av isen uten å ha registrert mål eller assist.

St. Louis Blues vant kampen 4-1.

Gjestene fra St. Louis tok umiddelbart kommandoen i kampen og kunne gå til første pause med 2-0-ledelse. Jordan Kyrou sendte St. Louis Blues i føringen etter 11 minutters spill. Brayden Schenn doblet ledelsen fire minutter senere.

Minnesota reduserte i midtperioden ved Marcus Foligno allerede før to minutter var spilt. Scoringen kom etter litt klabb og babb foran mål, og dommerne måtte diskutere seg imellom før de godkjente scoringen. Men gjestene kunne gå til siste pause med ny tomålsledelse etter mål av Oskar Sundqvist.

Svensken gjorde 3-1 med knappe ti minutter igjen av perioden.

Sundqvist gjorde seg også bemerket også i den tredje perioden da Ivan Barbatsjev fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Med et kvarter igjen på klokka mottok Sundqvist pucken og fullførte veggspillet med Barbatsjev i forkant av kampens siste scoring.

Mats Zuccarello fikk 15 minutter og 42 sekunder på isen for Minnesota Wild.