Kineser løp 6250 runder i egen stue, lot seg ikke stoppe av koronaviruset

Utbruddet av koronaviruset for kinesiske løpere til å trene innendørs i sin egen stue. Foto: Kin Cheung, AP / NTB scanpix
Utbruddet av koronaviruset for kinesiske løpere til å trene innendørs i sin egen stue. Foto: Kin Cheung, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Utbruddet av koronaviruset har fått treningssugne kinesere til å ta uvanlige grep. En mann gjennomførte 50 kilometer i sin egen stue i en «løype» på åtte meter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er avisen Ekstra Bladet som siterer South China Morning Post. Pan Shancu er en av mange kinesere som opplever forbud mot å gå ut på grunn av covid-19-viruset. Det fører til ekstreme grep.

– Jeg har ikke vært ute på mange dager og orket ikke å sitte stille lenger. Jeg løp rundt to bord, og runden var totalt på åtte meter. Jeg løp fem mil og brukte 4.48.44 timer. Jeg svetter, og det føles godt, sier Shancu etter 6250 runder.

Ved hjelp av videoopptak og en løpeapp dokumenterte han bedriften overfor South China Morning Post.

En kinesisk kvinne hadde noe mer rom å boltre seg på. Hun la opp en 20 meter lang løype som startet i kjøkkenet, fortsatte til stuen og var så innom barneværelset.

– Min mann heiet på meg, men han mistenker at jeg har psykiske problemer, sier hun.