Real Madrid avga poeng, har Barcelona i ryggen

Real Madrid greide bare 2-2 mot svakt plasserte Celta i spansk 1. divisjon søndag. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid avga uventet poeng i hjemmekampen mot Celta søndag og har nå erkerivalen Barcelona i ryggen på tabelltopp i La Liga.

Fjodor Smolov ga Celta en tidlig ledelse da han ble spilt gjennom av Iago Aspas allerede i det 7. minutt. Det var russerens første mål i spansk fotball etter at han i januar ble utleid fra Lokomotiv Moskva.

Hjemmelaget vendte til ledelse med mål i 2. omgang av Toni Kross og Sergio Ramos. Sistnevnte scoret på et straffespark skaffet av Eden Hazard i belgierens comeback etter skade.

Det gikk mot 2-1-seier for Real Madrid, men fem minutter før fullt tid utlignet Santi Mina for gjestene fra Vigo, vakkert framspilt av Denis Suárez.

Hazard var på banen for første gang siden han skadet ankelen i mesterligakamp mot Paris Saint-Germain i november. Han har vært tilbake i trening et par uker, men først søndag tok Zinédine Zidane sjansen på å bruke ham.

Real Madrid er ett poeng foran Barcelona, som lørdag vant 2-1 over tredjeplasserte Getafe.